Ohmpunctuur Resonantietherapie

Ohmpunctuur Resonantie therapie is een methode van healing die gebruik maakt van de aloude Tibetaanse klankschaal kennis en de Chinese accupunctuur kennis. Voor het stimuleren van de energiebanen wordt gebruikt gemaakt van stemvorken. Er komen dus geen naalden van pas. De trillingen van de klankschaal en de stemvorken zorgen voor het vrij doorstromen van de energie in het lichaam. Hiermee brengt de methode lichaam, ziel en geest in balans. Het natuurlijk genezend vermogen van het lichaam wordt hiermee versterkt.

Een Ohm-punctuur behandeling zorgt voor een diepe ontspanning, versterkt het immuunsysteem en zorgt ervoor dat overbodige spanning en toxines het lichaam kunnen verlaten. Ook kunnen energetische blokkades worden opgeheven zodat je energie weer vrij kan stromen. De methode is zacht en voor vrijwel iedereen toegankelijk. In een aantal situaties geldt een aangepaste werkwijze. Heb je last van aandoeningen of heb je een pace-maker, meldt dit dan bij de aanvraag.

Kundalini Yoga Alkmaar biedt basisbehandelingen aan van deze Resonantie therapie. Een behandeling die je weer dichter bij jouw eigen rust brengt en jouw energie weer vrijer laat stromen. In de eerste behandeling wordt altijd de voorkant van het lichaam behandeld. Deze hangt samen met het heden. In een tweede behandeling wordt de achterkant van het lichaam (de rug) behandeld. Deze hangt samen met het verleden. De behandelingen sluiten beide af met een klankschaalmassage.

De behandelingen vinden alleen plaats op afspraak op vrijdagmiddag en zaterdag.
Thans in verband met het COVID-19 virus gelden een aantal aanvullende maatregelen. Deze zal ik na aanmelding doornemen met je.
Een behandeling kost 55 euro en duurt circa 1,5 uur.

Nieuwsgierig of wil je meer weten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden of klik hier.