Specials

Data Specials 2020 (wordt nog verder aangevuld)

Januari:
Zaterdag 5 januari- Sadhana
Vrijdag 24  januari - Gong- avond

Februari:
Zaterdag 1 februari - Sadhana
Zaterdag 8 februari - Workshop De kracht van Zachtheid
Vrijdag 21 februari - Meditatieavond

Maart:
Zaterdag  1 maart - Sadhana
Zondag 15 maart - XXL-les
Vrijdag 27 maart - Meditatieavond

 

 

 

 

 

Meditatieavonden

De Kundalini Yoga kent veel mooie en krachtige meditaties. Tijdens de wekelijkse lessen komen deze meditaties veelal aan bod. Voor diegenen die dieper en langer in de kracht van deze meditaties willen duiken wordt er maandelijks een les met de nadruk op meditatie georganiseerd. Na een aantal yogaoefeningen (ter voorbereiding van het lichaam) zullen we een langere meditatie ervaren ( 22-31 minuten). Een goed begin van je weekend! De avonden vinden plaats bij Wakker. De start is om 19.30, einde is circa 20.45 uur. Naderhand is er gelegenheid voor een kopje thee. Kosten voor deelname bedraagt 11 euro; contant mee te nemen of over te maken naar het bankrekeningnummer.

Voor deze avonden is ervaring met Kundalini Yoga niet nodig.

Data eerste helft 2020: vr 21 febr en vr 27 maart

Opgave / meer info in de les of hier.

Introductieworkshop Sat Nam Rasayan healing - nieuwe datum volgt voor voorjaar 2020

Onder leiding van de Duitse Siri Ram kun je tijdens deze workshop kennis maken met Sat Nam Rasayan. De workshop zal dan ook in het engels zijn met waar nodig Nederlandse vertaling. Mogelijk heb je nog niet eerder van Sat Nam Rasayan gehoord. Het is de tak van de Kundalini Yoga die zich met healing bezig houdt. In Sat Nam Rasayan wordt gebruik gemaakt van een verhoogde staat van bewustzijn om te genezen. Deze meditatieve staat van bewustzijn bereik je door te oefenen met je zintuigen en de elementen. Je verruimt je waarneming. Je zal door deze bewuste staat in Suniya kunnen leven, een staat van stilte waarbij alles één is. Dan ben je in staat om weerstanden of spanningen in jezelf, in een ander of in een situatie op te lossen. Je wordt je bewust van wat er speelt en aanwezige blokkades en weerstanden lossen op. Ook is deze workshop interessant als je je meditatieve ervaring wilt verdiepen.

Meer info over Sat Nam Rasayan vind je op www.satnamrasayanhealing.nl

Tijdens deze dag zal je veel mediteren en ook de eerste stappen van Sat Nam Rasayan op een 'partner' uitproberen. De workshop zal van 18.45 tot ca. 21.45 zijn. Kosten bedragen 35 euro, deze graag contant meenemen (40 euro aan de deur). Het is niet nodig om van te voren een 'partner' te vinden. Tijdens de avond zelf zal dit automatisch gaan. Tijdens het healen zal alleen gebruik gemaakt worden van een lichte aanraking.

Voor deze avond is ervaring met Kundalini Yoga niet nodig.

Locatie; 

Opgave / meer info in de les of hier

Meditatieve wandeling (Breathwalk) Heilooerbos- Nieuwe datum volgt

Bij goed weer vindt zondagochtend een meditatieve wandeling in het Heilooerbos plaats. Een mooie rustgevende start van de dag. We gaan een Breathwalk reeks doen speciaal afgestemd op het najaar en doen een aantal korte opwarmoefeningen. Ervaring met Yoga en/of meditatie is niet nodig. Wel is er een maximale groepsgrootte van 10 personen.

Deelname bedraagt 8 euro.

Locatie: Heilooerbos

Gong-avond - 24 januari

Een speciale avond in teken van de Gong. We starten met een aantal yoga-oefeningen om de spanning van de dag van ons af te schudden. Daarna mag je liggen en je mee laten voeren door de klanken van de gong. De resonantie van de gong zorgt voor een diepe ontspanning en zorgt ervoor dat patronen en spanning die je niet meer dienen losgelaten kunnen worden. Daarom is het ook van belang om naderhand voldoende water te drinken. Ga je mee op reis?

Start is om 19.30, einde circa 20.45. Deelname bedraagt 10 euro. Bij opgave op de dag zelf bedraagt deelname 12,50 euro. Vanwege het maximaal aantal plekken is opgave noodzakelijk.

Voor deze avond is ervaring met Kundalini Yoga niet nodig.

Locatie; de Terp, Kerklaan 4,  Oudorp   

Opgave / meer info in de les of hier

Workshop 'de Kracht van Zachtheid - speciaal voor vrouwen - Zaterdag 8 februari

Veel vrouwen hebben geleerd om hun 'mannetje te moeten staan' in het leven . Terwijl dit tegen de oorspronkelijk staat van zijn van veel vrouwen ingaat. In deze workshop gaan we middels yoga, meditatie en andere oefeningen terug naar de zachtheid die elke vrouw bezit om tevens de kracht van deze zachtheid te (her)ontdekken.

“The highest faculty of God is in peace and that peace is the woman. Without woman there never was, is, or will be peace. It doesn't matter what the politicians say, it doesn't matter what the leaders say. When the woman will start talking about peace there shall be no war.” - Yogi Bhajan

Start is om 14.00, einde circa 17.00. Deelname bedraagt 25 euro. Vanwege het maximaal aantal plekken is opgave noodzakelijk.

Voor deze middag is ervaring met Kundalini Yoga niet nodig.

Locatie; Wakker Bewustzijn, Westerweg 14, Alkmaar.   

Opgave / meer info in de les of hier

XXL yogales - Zondag 15 maart - thema volgt

Zijn de wekelijkse lessen ook zo kort voor je? Doe dan mee met de XXL les op zondag 15 maart.  We nemen de tijd om een langere set te doen in een specifiek thema . Uiteraard is ook de ontspanning wat langer (en met gong 🙂 ) en is er tijd voor een langere meditatie. Thema volgt nog.

De les is van 10.00-12.00. Deelname kost 17,50 euro.

Voor deze ochtend is ervaring met Kundalini Yoga handig maar niet noodzakelijk.

Locatie; Wakker Bewustzijn, Westerweg 14, Alkmaar.   

Opgave / meer info in de les of hier

 

Meditatieve wandelingen / meditaties op buitenlocatie

Bij goed weer in de zomerperiode worden bij voldoende belangstelling buitenactiviteiten georganiseerd. Houd de nieuwsbrief goed in de gaten.